Vragen over Erectiepil?
Veel gestelde vragen leest u hier

Vragen over Erectiepil kunt u ons stellen via telefoon of e-mail. Lees voordat u contact met ons opneemt eerst deze veel gestelde vragen over Erectiepil door over het gebruik van Erectiepil, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Erectiepil

Is Erectiepil geschikt voor iedereen?

Erectiepil is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Erectiepil is bedoeld voor mannen die hun potentie en erectie willen ondersteunen. Houd de capsules buiten het bereik van kinderen.

Is Erectiepil wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Erectiepil?

Erectiepil is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Erectiepil is volledig veilig en verantwoord.

Is het effect van Erectiepil blijvend?

Het effect van Erectiepil is binnen ongeveer 30-45 minuten na inname merkbaar en houdt ongeveer 4 uur lang aan.

Waar wordt Erectiepil gemaakt?

De ingrediënten van Erectiepil komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Hoe lang kan ik Erectiepil bewaren na het openen?

Op de verpakking van Erectiepil is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Erectiepil vergoed door mijn verzekering?

Erectiepil is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Hoeveel capsules bevat een verpakking Erectiepil?

Een verpakking Erectiepil bevat 4 capsules.

Vragen over het gebruik van Erectiepil

Hoe moet ik Erectiepil innemen?

Neem Erectiepil ongeveer 30-45 minuten voor aanvang van seksuele activiteit in op een niet al te volle maag. Neem Erectiepil in met voldoende water. Gebruik maximaal 2 capsules per dag.

Hoelang moet ik Erectiepil gebruiken voordat het effect heeft?

Erectiepil werkt ongeveer binnen 30-45 minuten na inname. Neem niet meer dan 2 capsules per dag. De snelheid van de werking van Erectiepil is per persoon verschillend.

Hoelang mag ik Erectiepil maximaal gebruiken?

U kunt Erectiepil zolang gebruiken als u zelf wilt. Langdurig gebruik van Erectiepil is niet schadelijk voor het lichaam.

Hoeveel capsules moet ik dagelijks gebruiken?

Wij adviseren u dagelijks niet meer dan 2 capsules Erectiepil in te nemen. Neem de capsules in met voldoende water. Gebruik de capsules wanneer u seksuele activiteiten gaat uitvoeren. Doet u dit een of meerde dagen niet? Dan hoeft u de Erectiepil ook niet in te nemen op deze dagen.

Hoe merk ik dat Erectiepil echt werkt?

U zult bij een goede werking van de Erectiepil merken dat u een hardere erectie krijgt die langdurig zal aanhouden.

Werkt Erectiepil verslavend?

Erectiepil is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Erectiepil toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Erectiepil gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?

In principe heeft het gebruik van Erectiepil geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Erectiepil? Raadpleeg dan uw arts.

Kan ik Erectiepil gebruiken in combinatie met alcohol?

Het gebruiken van Erectiepil in combinatie met alcohol is niet schadelijk. Echter overmatig alcohol gebruik kan een negatieve invloed hebben op de erectie. Wij raden daarom aan dit niet te doen.

Vragen over het bestellen en kopen van Erectiepil kopen

Waar kan ik Erectiepil kopen?

U kunt Erectiepil gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Erectiepil ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Hoe kan ik Erectiepil betalen?

Op de bestelpagina worden diverse betaalmethoden aangeboden. In Nederland kunt u betalen door middel van iDEAL, Creditcard of overboeking op onze rekening. Woont u in België dan kan betalen via Bancontact/Mister Cash, eMaestro, Creditcard en overboeking op onze rekening.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met iDEAL of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog dezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: € 5.95, voor België zijn deze € 6.95.

Kan Erectiepil discreet verzonden worden?

Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?

Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van het flesje niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om voedingssupplementen gaat kunnen wij een aangebroken flesje niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?

Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u het juiste adres in. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?

Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruizen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen

In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.